Noi probleme legale pentru regele asfaltului din Banat, Georgica Cornu - de ce l-au ridicat mascatii

Marti, 10 Martie 2015, ora 08:30
1064 citiri
Noi probleme legale pentru regele asfaltului din Banat, Georgica Cornu - de ce l-au ridicat mascatii
Foto: deBANAT.ro

Omul de afaceri Georgica Cornu si Nicolae Semen, administratorul unei firme detinute de familia primarului orasului Baia de Arama, Rafael Dunarintu, sunt vizati in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste noua milioane de euro in care au loc perchezitii in Bucuresti si in zece judete.

Marti dimineata, politistii fac perchezitii atat la sediul unor firme ale lui Georgica Cornu, din Timisoara, cat si la locuinta acestuia.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca omul de afaceri Georgica Cornu ar urma sa fie dus la audieri la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti, impreuna cu fostul administrator al grupului de firme Confort, Lucian Caraiman.

Totodata, in acest dosar ar fi vizat si Nicolae Semen, administratorul unei firme detinute de familia primarului orasului Baia de Arama, Rafael Dunarintu, acesta urmand, de asemenea, sa fie dus la audieri.

Potrivit unui comunicat al Politiei Romane, marti dimineata, politistii fac perchezitii in Bucuresti si ...citeste mai departe despre "Noi probleme legale pentru regele asfaltului din Banat, Georgica Cornu - de ce l-au ridicat mascatii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#perchezitii politie Georgica Cornu, #Georgica Cornu evaziune fiscala , #Stiri Administratie