Noi probleme pentru Boeing. Au fost descoperite fisuri la un alt model

Luni, 30 Septembrie 2019, ora 08:33
1256 citiri
Noi probleme pentru Boeing. Au fost descoperite fisuri la un alt model
Foto: Facebook/The Boeing Company

Administratia federala a aviatiei din SUA a comandat inspectii la modelul Boeing 737 NG dupa ce au fost descoperite fisuri pe unele avioane.

Fisurile au fost descoperite in timp ce erau efectuate modificari la o aeronova intens folosita, arata BBC.

Crapaturi similare au fost, apoi, descoperite la alte avioane. Nu se stie exact cate inspectii au fost facute pana acum.

"In zilele urmatoare, vom discuta cu clientii nostri pentru a implementa un plan de inspectie recomandat pentru anumite avioane din flota", a declarat compania intr-un comunicat. Boeing a precizat ca aceasta problema nu afecteaza niciun avion 737 Max sau P-8 Poseidon, insa nici nu a vrut sa ofere mai multe detalii despre respectivele fisuri.

Pe site-ul Boeing, Aeroflot, American Airlines, Ryanair si United Airlines sunt printre companiile aeriene listate ca operatori ai modelului 737 NG.

Problemele cu Boeing 737 NG vin la putin timp dupa ce modelul 737 Max a fost consemnat la sol la nivel mondial in urma prabusirii a doua avioane din acest model operate de Ethiopian Airlines si Lion Air.

Cat va plati Boeing famillilor victimelor din accidentele 737 MaxUn nou raport despre Boeing 737 MAX da vina pe pilotii fara experienta si companiile low-cost care-i angajeaza

A.G. ...citeste mai departe despre "Noi probleme pentru Boeing. Au fost descoperite fisuri la un alt model" pe Ziare.com

#Boeing fisuri avioane, #Boeing probleme avioane , #Stiri Administratie