Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noua generatie a ajuns la maturitate, optiunile nu sunt doar sa ne plangem sau sa plecam

Noua generatie a ajuns la maturitate, optiunile nu sunt doar sa ne plangem sau sa plecam
Avem o cultura fatalista, iar problema noastra, ca tara, este mentalitatea de tipul "las' ca se poate si-asa" si lipsa de implicare. Este necesara o reinnoire a clasei politice romanesti, iar acest deziderat poate fi realizat prin presiune din partea cetatenilor, in special a tinerei generatii, considera Cristina Buzasu.

Cristina este manager in cadrul Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare in Londra, specialist in buna guvernare si cercetator in domeniul economiei politice. Are totodata o experienta de mai multi ani in institutiile europene.

In calitate de consultant in politici publice (Policy Advisor) in Parlamentul European, a contribuit la elaborarea de strategii si politici UE, precum si la realizarea de rapoarte si la amendarea textelor legislative.

Cristina a absolvit un program de master in economie politica la London School of Economics and Political Science (LSE) si a urmat cursuri de specializare la Cambridge University si Georgetown ...citeste mai departe despre "Noua generatie a ajuns la maturitate, optiunile nu sunt doar sa ne plangem sau sa plecam" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 900 ori