Noua generatie a ajuns la maturitate, optiunile nu sunt doar sa ne plangem sau sa plecam

Luni, 04 Ianuarie 2016, ora 06:00
1233 citiri
Noua generatie a ajuns la maturitate, optiunile nu sunt doar sa ne plangem sau sa plecam
Foto: Fundatia Caesar

Avem o cultura fatalista, iar problema noastra, ca tara, este mentalitatea de tipul "las' ca se poate si-asa" si lipsa de implicare. Este necesara o reinnoire a clasei politice romanesti, iar acest deziderat poate fi realizat prin presiune din partea cetatenilor, in special a tinerei generatii, considera Cristina Buzasu.

Cristina este manager in cadrul Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare in Londra, specialist in buna guvernare si cercetator in domeniul economiei politice. Are totodata o experienta de mai multi ani in institutiile europene.

In calitate de consultant in politici publice (Policy Advisor) in Parlamentul European, a contribuit la elaborarea de strategii si politici UE, precum si la realizarea de rapoarte si la amendarea textelor legislative.

Cristina a absolvit un program de master in economie politica la London School of Economics and Political Science (LSE) si a urmat cursuri de specializare la Cambridge University si Georgetown ...citeste mai departe despre "Noua generatie a ajuns la maturitate, optiunile nu sunt doar sa ne plangem sau sa plecam" pe Ziare.com

#Cristina Buzasu Romania de maine, #campanie Romania de maine , #Stiri Administratie