Noua lege a salarizarii bugetare va cuprinde criterii de performanta

Miercuri, 13 Ianuarie 2016, ora 18:31
1775 citiri
Noua lege a salarizarii bugetare va cuprinde criterii de performanta
Foto: Arhiva Ziare.com

Vicepremierii, ministrul Muncii, ministrul Justitiei si reprezentantii confederatiilor sindicale vor forma un grup de lucru care va elabora, intr-o luna, noul proiect al Legii salarizarii bugetare, care va cuprinde si criterii de performanta, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu.

Suciu a facut acest anunt miercuri, la finalul sedintei in care Guvernul a aprobat doua memorandumuri referitoare la Legea salarizarii personalului bugetar.

"Vorbim de celebra Lege a salarizarii publice, care trebuie sa fie actualizata. Trebuie raspuns constrangerilor acestei legi, pentru ca in acest moment avem 110 clase de salarizare si dintre acestea 24 sunt deja suprapuse, ca urmare a majorarilor salariului minim, din 2010 pana acum, intr-un ritm accelerat.

Avem nivele de salarizare care nu mai difera, pentru aceeasi functie, in ministere sau institutii diferite, dar care sunt cel putin la nivelul clasei de salarizare in aceeasi clasa, lipsesc criteriile de performanta, avem ...citeste mai departe despre "Noua lege a salarizarii bugetare va cuprinde criterii de performanta" pe Ziare.com

#lege salariu minim economie, #lege salarizare bugetari performante , #Stiri Administratie