Noul sef al Familiei regale: Incepe un nou timp pentru Casa Regala. Voi continua sa servesc interesele fundamentale ale poporului roman

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 19:30
858 citiri
Noul sef al Familiei regale: Incepe un nou timp pentru Casa Regala. Voi continua sa servesc interesele fundamentale ale poporului roman
Foto: captura video Casa Regala

Principesa Margareta, Custodele Coroanei si noul sef al Familiei Regale a Romaniei, a precizat, marti seara, intr-o declaratie de presa inregistrata dupa moartea regelui Mihai, ca incepe "un nou timp" pentru Casa Regala, iar ea va continua sa serveasca interesele fundamentale ale poporului roman, la fel ca si tatal ei.

Mesajul principesei Margareta a fost inregistrat sub titlul "Declaratia noului Sef al Familiei Regale a Romaniei" si transmis presei cu rugamintea de a fi difuzat la ora 19.

Iata mesajul integral:

"Romani,

Tara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste noua decenii, el a inchinat Romaniei toate puterile, cu devotament si rabdare.

Am pierdut, ca voi toti, un parinte. O pierdere personala si o pierdere pentru intreaga Natiune. In aceste clipe grele, suntem uniti in suferinta noastra.

Cu infinita iubire si principii puternice, Regele Mihai a inscris in cartea Neamului cea mai valoroasa pagina din istoria contemporana.

Bunatatea si iertarea sa au invins toate relele secolului trecut. Intelepciunea lui a asigurat continuitatea identitatii noastre, in momente de grava abatere de la mersul firesc al tarii. Regele nostru a fost o parte din fibra Statului roman.

Prin intreaga sa viata, tatal meu a continuat legatura Familiei Regale cu natiunea romana. Pentru ziua noastra de maine, el ne-a daruit ziua lui de astazi.

Incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei. Cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui meu, voi continua sa servesc interesele fundamentale ale poporului roman.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Margareta,

Custodele Coroanei romane"

Reprezentanti ai Casei Regale se vor intalni in aceasta seara cu membri ai Guvernului pentru stabilirea programului oficial al ceremoniilor funerare, care va fi anuntat oficial miercuri.

Conform unor surse, trupul neinsufletit al regelui Mihai va fi adus in tara pe 13 decembrie, cu o aeronava militara.

Trupul regelui Mihai va fi adus in tara pe 13 decembrie, cu un avion militar (Surse)Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala din Curtea de Arges, pregatita pentru funeraliile regelui MihaiNepotul regelui Mihai vine la inmormantare, in ciuda scandalurilor cu rudele

C.B. ...citeste mai departe despre "Noul sef al Familiei regale: Incepe un nou timp pentru Casa Regala. Voi continua sa servesc interesele fundamentale ale poporului roman" pe Ziare.com

#principesa Margareta rege Mihai murit , #Stiri Administratie