Nu disperati, primavara vine repede! Prognoza meteo pana in aprilie

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 14:46
2233 citiri
Nu disperati, primavara vine repede! Prognoza meteo pana in aprilie
Foto: Arhiva Ziare.com

In urmatoarele trei luni vremea va fi mai calduroasa decat in mod normal in unele regiuni, in schimb precipitatiile vor fi excedentare in multe dintre zonele tarii.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a publicat, vineri, prognoza extinsa pentru lunile februarie, martie si aprilie.

Februarie

In ultima luna de iarna, temperaturile vor fi mai ridicate decat in mod normal pentru aceasta perioada in regiunile sudice, estice si local in cele vestice. In restul tarii, vremea va fi normala pentru data din calendar.

Temperaturiile medii vor fi de 0-2 grade in Dobrogea si Banat, 0-1 grade in Crisana, minus 2 - 2 grade in Oltenia, minus 1 - 1 grad in Muntenia si intre -5 si 0 grade in Moldova si Transilvania.

Va ploua mai mult decat in mod normal in nord-vest, vest si partial in centru, iar in restul teritoriului se vor inregistra cantitati de apa obisnuite. Cele mai multe ploi vor cadea in ...citeste mai departe despre "Nu disperati, primavara vine repede! Prognoza meteo pana in aprilie" pe Ziare.com

#meteo februarie, #meteo martie, #meteo aprilie , #Stiri Administratie