Nu-i de ajuns sa ne indignam. Trebuie sa conducem Romania pe un fagas mai bun!

Luni, 14 Decembrie 2015, ora 06:00
1217 citiri
Nu-i de ajuns sa ne indignam. Trebuie sa conducem Romania pe un fagas mai bun!
Foto: Fundatia Caesar

Iulian Bulai este specialist in diplomatie culturala. A absolvit masterul in arte vizuale la Academia Nationala de Arte din Oslo si Academia de Arte Frumoase din Beijing, urmand apoi cursurile de master in guvernare globala si diplomatie culturala cu specializarea in relatii internationale la Institutul de Diplomatie Culturala din Berlin si Universitatea din Siena.

De la sute de kilometri, spune el, Romania se vede foarte fragmentata.

"Perceptia mea asupra Romaniei pe perioada studiilor este determinata de bagajul cu care am plecat de acasa, dar si cu reactii care survin din intalnirile si experientele pe care le-am avut atunci cand am fost plecat de acasa.

De exemplu, experienta de un an din Beijing este la opusul experientelor din Europa. Fiind in China, pe langa faptul ca am beneficiat de o stima aparte datorita faptului ca eram roman - prin prisma relatiei bune dintre Romania si China, am inteles cat de mult apartine Romania spatiului european si culturii europene. Acest ...citeste mai departe despre "Nu-i de ajuns sa ne indignam. Trebuie sa conducem Romania pe un fagas mai bun!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iulian Bulai Romania de maine, #tineri viitor Romania, #campanie Romania de maine , #Stiri Administratie