Numele lui Coldea a disparut de pe site-ul SRI

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 08:25
1044 citiri

Numele lui Florian Coldea, prim-adjunct al SRI suspendat din functie in urma dezvaluirilor omului de afaceri Sebastian Ghita, nu se mai regaseste pe site-ul Serviciului Roman de Informatii.

La sectiunea "Conducerea SRI" a site-ului se regasesc acum numele directorului Eduard Raul Hellvig si ale celor trei adjuncti: colonelul Cristian Bizadea, generalul de brigada Adrian Ciocirlan si general-locotenentul George-Viorel Voinescu, insotite de fotografii, de date din CV si de declaratiile de avere si de interese.

Serviciul Roman de Informatii (SRI) a anuntat, joi, ca desfasoara o ancheta in urma dezvaluirilor facute de fostul deputat Sebastian Ghita, iar, pana la finalizarea verificarilor, generalul-locotenent Florian Coldea este pus la dispozitia directorului SRI, care ii va prelua, de altfel, si atributiile. Sunt analizate toate circumstantele prezentate public, precum si documentele puse la dispozitie de general-locotenent Florian Coldea.

De ce a fost suspendat numarul doi in ...citeste mai departe despre "Numele lui Coldea a disparut de pe site-ul SRI" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Florian Coldea sters site SRI, #Florian Coldea SRI suspendat , #Stiri Administratie