O bucata de parc din Bucuresti, scoasa la vanzare pe OLX - Ce spune Primaria Capitalei

Marti, 09 August 2016, ora 13:53
1162 citiri
O bucata de parc din Bucuresti, scoasa la vanzare pe OLX - Ce spune Primaria Capitalei
Foto: Arhiva Ziare.com

Parcul Verdi este incadrat, in Planul Urbanistic General, ca zona verde, prin urmare nu se va putea construi pe suprafata care a fost scoasa la vanzare pe OLX, informeaza Primaria Capitalei.

"In legatura cu solicitarile locuitorilor din zona parcului Verdi, care doresc ca PMB sau Primaria Sectorului 2 sa se implice pentru salvarea acestui spatiu verde, facem precizarea ca o astfel de solicitare nu are sens, atata timp cat Parcul Verdi este incadrat, in Planul Urbanistic General, ca zona verde.

Conform prevederilor legale, schimbarea destinatiei spatiilor verzi este interzisa, ceea ce inseamna ca nu se poate construi. In eventualitatea in care actualul proprietar ar vinde suprafata, noul proprietar ar fi obligat sa pastreze destinatia de spatiu verde, in conformitate cu prevederile legale", precizeaza PMB intr-un comunicat transmis presei.

Terenul respectiv reprezinta proprietate particulara, pentru care s-a emis ...citeste mai departe despre "O bucata de parc din Bucuresti, scoasa la vanzare pe OLX - Ce spune Primaria Capitalei" pe Ziare.com

#parc Verdi vandut OLX , #Stiri Administratie