O condamnare dincolo de clanul Voiculescu

Joi, 12 Mai 2016, ora 18:24
872 citiri
O condamnare dincolo de clanul Voiculescu

Condamnarile pronuntate in prima instanta in dosarul Antena Group - RCS/RDS mi se par putin importante din persectiva persoanelor gasite vinovate. Nu am nicio bucurie personala pentru faptul ca Dan Voiculescu a mai incasat 2 ani, ca fiica lui a fost condamnata la doi ani.

Importanta acestui dosar si a sentintei depasesc, dupa pararea mea, cu mult limitele legate de niste nume pentru ca esenta lor o reprezinta fenomenul care roade ca un cancer credibilitatea presei din Romania.

Dan si Camelia Voiculescu precum si fostul director al Antena Group au fost gasiti vinovati pentru santaj prin presa. Adica, potrivit procurorilor, au folosit institutii media pentru santaj cu scopul obtinerii de "foloase materiale ilicite insemnate".

Deci jurnalismul a devenit arma de lupta in razboaie personale pentru bani si influenta in care interesul public este irelevant. Pentru ca acela ar fi cerut ca informatia sa devina publica, daca ea era relevanta sau, daca nu era adevarata, sa nu fi fost ...citeste mai departe despre "O condamnare dincolo de clanul Voiculescu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#condamnare Voiculescu RCS RDS, #Antena Group santaj contracte publicitate , #Stiri Administratie