O cursa Blue Air spre Bucuresti a fost anulata fara explicatii - pasagerii au asteptat in aeroport 7 ore

Miercuri, 15 Februarie 2017, ora 11:04
1430 citiri
O cursa Blue Air spre Bucuresti a fost anulata fara explicatii - pasagerii au asteptat in aeroport 7 ore
Foto: Ziare.com

O cursa Blue Air spre Bucuresti a fost anulata, marti seara, iar peste 170 de pasageri au asteptat 7 ore in aeroport, dupa care au fost transportati la hotel, fara sa li se explice motivul anularii.

Este vorba despre cursa Malaga - Bucuresti, programata pentru ora 19:30, care initial a avut o intarziere de 4 ore, relateaza Digi 24.

Apoi, oamenii au fost anuntati ca zborul a fost anulat, iar dupa alte 3 ore au fost transportati la hotel.

Sursa citata noteaza ca anularea cursei ar fi fost din cauza unor controale suplimentare intreprinse de autoritatea aeriana spaniola, iar Blue Air nu ar fi prezentat toata documentatia necesara.

In schimb, potrivit News.ro, reprezentantii companiei aeriene spun ca aeronava a fost oprita marti la sol pentru reparatii, dupa ce a fost descoperita o zgarietura la fuselajul avionului, provocata probabil de o bucata de gheata. Dupa ce echipa tehnica a luat decizia de a repara avionul, zborul a fost amanat pentru miercuri, ora 17:00. ...citeste mai departe despre "O cursa Blue Air spre Bucuresti a fost anulata fara explicatii - pasagerii au asteptat in aeroport 7 ore" pe Ziare.com

#cursa Blue Air anulata Malaga Bucuresti, #cursa Blue Air anulata Spania , #Stiri Administratie