O fosta agenta SRI este candidatul la CSM cu cea mai mare avere: Femeile frumoase si inteligente primesc cadouri!

Marti, 09 August 2016, ora 10:32
2002 citiri
O fosta agenta SRI este candidatul la CSM cu cea mai mare avere: Femeile frumoase si inteligente primesc cadouri!
Foto: Facebook / Lavinia Nicoleta Cotofana

Judecatorul Lavinia Nicoleta Cotofana a fost timp de 11 ani ofiter SRI, dupa care a intrat in magistratura, iar acum candideaza pentru un loc in CSM.

Ea are o declaratie de avere impresionanta, pe care nu o imparte cu sotul, condamnat cu suspendare pentru evaziune fiscala.

Lavinia Nicoleta Cotofana este unul dintre cei 29 de judecatori care candideaza la Consiliul Superior al Magistraturii. Jurnalistii de la Romania Libera i-au analizat declaratia de avere si au fost extrem de surprinsi.

Tanara judecator are bijuterii cu platina, diamante si pietre pretioase, dar si ceasuri scumpe, in valoare totala de 248.000 de euro. Doar unul dintre inelele cu diamant valoreaza 70.000 de euro.

De asemenea, in declaratie mai apar, printre altele, doua autoturisme, conturi bancare de sute de mii de lei si zeci de mii de euro, dar si imobile, terenuri, case de locuit, spatii comerciale si doua garsoniere.

"Averea mea e dobandita legal. Femeile frumoase si inteligente primesc si cadouri. ...citeste mai departe despre "O fosta agenta SRI este candidatul la CSM cu cea mai mare avere: Femeile frumoase si inteligente primesc cadouri!" pe Ziare.com

#judecator Cotofana avere, #Lavinia Cotofana candidat CSM, #candidati Consiliul Superior Magistraturii , #Stiri Administratie