O lege ca sa furam cu totii linistiti?

Sambata, 26 Aprilie 2014, ora 09:26
1320 citiri
O lege ca sa furam cu totii linistiti?

Nicio mirare din punctul meu de vedere ca politicienii fac tot ce le sta in putinta sa mai taie din dintii Justitiei, in special ai anticoruptiei.

Daca Puterii de acum nu i-au iesit calculele cu amputarea atributiilor CCR din vara lui 2012 si apoi ale Codului Penal din "martea neagra", era, cred, previzibil sa recurga la metode mai discrete, la modificari punctuale, care sa puna la incercare vigilenta Opozitiei si a presedintelui, care, nu-i asa, sa fie cu ochii in patru ce voteaza si ce semneaza.

Deci nicio mirare ca Puterea a modificat in martie Legea administratiei publice locale, dand posibilitatea primarului si presedintelui de Consiliu Judetean sa isi delege toate competentele oricaror functionari din subordine. Care sunt mizele?

Primarul si presedintele de CJ se pot imuniza prin simplul fapt ca nu mai semneaza nimic. Daca nu semneaza, scapa si de conflictul de interese, ceea ce au incercat fara succes si in "martea neagra".

In plus, doar primarul si presedintele de ...citeste mai departe despre "O lege ca sa furam cu totii linistiti?" pe Ziare.com

#primari delegare semnatura, #primari DNA , #Stiri Administratie