O noua greva pe aeroporturile din Berlin: sute de zboruri ar putea fi anulate

Duminica, 12 Martie 2017, ora 15:07
1040 citiri
O noua greva pe aeroporturile din Berlin: sute de zboruri ar putea fi anulate
Foto: Facebook Lufthansa

Sindicatul Verdi a anuntat ca luni va avea loc o noua greva a personalului la sol de la principalele aeroporturi din Berlin (Tegel si Schonefeld), intensificand astfel miscarea de protest care a provocat deja anularea a aproximativ 1.000 de zboruri, transmit AP si Reuters.

Greva ar urma sa dureze 25 de ore, incepand de luni, ora 03.00 GMT, pana marti, ora 04.00 GMT. Personalul de la sol solicita majorarea salariului de la 11 la 12 euro pe ora (12,80 dolari).

Vineri, miscarea de protest a personalului la sol, care se ocupa cu verificarea pasagerilor, incarcarea si descarcarea avionului si dirijarea aeronavelor pe pista, a afectat mii de pasageri, fiind anulate aproape 700 de zboruri. Astfel, au fost anulate 455 de zboruri la Tegel si 204 la Schoenefeld, iar companiile aeriene afectate au fost Air Berlin, Lufthansa, easyJet si Ryanair.

Sindicatul reprezinta aproximativ 2.000 de angajati ai celor doua aeroporturi din Berlin. ...citeste mai departe despre "O noua greva pe aeroporturile din Berlin: sute de zboruri ar putea fi anulate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#greva aeroporturi Berlin, #greva personal aeroport Berlin , #Stiri Administratie