Oamenii care s-au mutat in localitatea din Romania unde li se da o casa gratis si li se asigura un job

Miercuri, 02 Martie 2016, ora 21:35
1110 citiri
Oamenii care s-au mutat in localitatea din Romania unde li se da o casa gratis si li se asigura un job
Foto: Facebook/Concesti

Primarul din comuna Concesti din judetul Botosani anunta la inceputul anului ca ofera case gratuit si un loc de munca pentru persoanele care vor sa se mute in zona. Ideea lui a fost foarte bine primita de zeci de oameni din toata tara.

In luna ianuarie au fost facute 40 de cereri de la persoane din toata tara si deja opt familii s-au mutat la Concesti, informeaza Adevarul.

Astfel, in comuna au ajuns oameni din Hunedoara, Iasi, Botosani, Alba Iulia si Constanta si urmeaza sa mai vina din Buzau, Arges si alte zone din Transilvania.

Locul din Romania unde ti se da o casa gratis si ti se asigura un job

"Casele au fost reparate pentru a putea fi locuite, au utilitati, tot ce le trebuie. Inclusiv noi, la Primarie, lucram pentru a le face actele pentru ajutoarele sociale sau pentru inscrierea copiilor la scoala. Sunt multi interesati sa vina aici in comuna", a declarat Mariana Ilas, secretarul comunei Concesti.

Mare parte dintre persoanele venite in zona sunt femei singure, cu ...citeste mai departe despre "Oamenii care s-au mutat in localitatea din Romania unde li se da o casa gratis si li se asigura un job" pe Ziare.com

#mutat localitate oferit casa, #mutat localitate oferit munca, #femei mutat comuna Botosani , #Stiri Administratie