Oamenii din Pungesti au cheltuit zeci de mii de lei pentru proteste - pe ce s-au dus banii

Luni, 13 Ianuarie 2014, ora 14:52
1418 citiri
Oamenii din Pungesti au cheltuit zeci de mii de lei pentru proteste - pe ce s-au dus banii
Foto: Realitatea TV

Protestele din Pungesti fata de exploatarea gazelor de sist au costat, pana acum, aproape 33.000 de lei, banii fiind investiti in construirea taberei de rezistenta, in diverse deplasari, avocati si altele.

Cea mai mare suma a fost alocata avocatilor, care au primit un onorariu total de 11.000 de lei, se arata intr-un desfasurator publicat pe pagina de Facebook a Rezistentei Pungesti.

Protestatarii de la Pungesti isi fac ONG: E timpul sa rezolvam in instanta

De asemenea, deplasarea Pungesti-Bucuresti din 10 noiembrie 2013 a costat 4.000 de lei. Banii au fost folositi pentru inchirierea unui autocar, dar si pentru hrana a 57 de persoane care au participat la eveniment.

Aceeasi suma a fost cheltuita si pentru intretinerea taberei de rezistenta in perioada 15 octombrie - 7 decembrie 2013 si a constat in benzina pentru generatoare, reparatii, ...citeste mai departe despre "Oamenii din Pungesti au cheltuit zeci de mii de lei pentru proteste - pe ce s-au dus banii" pe Ziare.com

#cheltuieli proteste Pungesti, #cheltuieli Pungesti, #finantare proteste Pungesti, #proteste Pungesti , #Stiri Administratie