Olguta Vasilescu, dupa ce engleza sa de la ONU a devenit viral: M-am prezentat decent, maine voi vorbi in franceza!

Marti, 14 Martie 2017, ora 23:01
1015 citiri
Olguta Vasilescu, dupa ce engleza sa de la ONU a devenit viral: M-am prezentat decent, maine voi vorbi in franceza!
Foto: captura video Youtube

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spus ca s-a prezentat "decent", cand a vorbit, luni, in limba engleza, la a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru conditia femeii, care a avut loc la New York. Mai mult, fostul primar al Craiovei sustine ca, miercuri, va sustine un discurs in limba franceza.

"Acesta a fost adevaratul test al scutului de la Deveselu...: ) Pentru cineva care n-a facut nicio ora de engleza in scoala si avea de ales intre engleza, spaniola, araba si chineza, m-am prezentat decent. Maine e Organizatia Internationala a Francofoniei si voi vorbi in franceza.: )))", a scris pe Facebook Lia Olguta Vasilescu, marti seara.

Aceasta a atasat un link catre un articol despre acest moment, postat pe un site de satira.

Ministrul a citit de pe foaie, luni, insa discursul sau in care vorbea despre femei si felul in care sunt ele integrate pe piata muncii din Romania a fost dificil de inteles nu doar de catre vorbitorii nativi de limba engleza, ci si de catre cei familiarizati cu pronuntia defectuoasa.

Dupa sustinerea discursului, Lia Olguta Vasilescu s-a limitat, intr-o postare pe Facebook, la a scrie cateva randuri despre eveniment.

F.N.

...citeste mai departe despre "Olguta Vasilescu, dupa ce engleza sa de la ONU a devenit viral: M-am prezentat decent, maine voi vorbi in franceza!" pe Ziare.com

#Lia Olguta Vasilescu discurs ONU, #Lia Olguta Vasilescu discurs franceza, #Lia Olguta Vasilescu discurs engleza , #Stiri Administratie