Olteanu ramane in arest la domiciliu, dar are voie sa se vada cu parintii si fosta sotie

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 22:40
741 citiri
Olteanu ramane in arest la domiciliu, dar are voie sa se vada cu parintii si fosta sotie
Foto: Arhiva/Ziare.com

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au dispus, vineri seara, eliminarea interdictiei lui Bogdan Olteanu de a lua legatura cu parintii si fosta sotie, insa i-au respins cererea de inlocuire a arestului la domiciliu, decizia fiind definitiva.

In contestatia formulata de Bogdan Olteanu, acesta atacase, in principal, decizia de prelungire a arestului la domiciliu.

Fostul viceguvernator al BNR, Bogdan Olteanu, eliberat la inceputul lunii din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu, a avut interdictia de a se intalni si a discuta cu mai multe persoane, printre care s-au numarat parintii sai si fosta lui sotie, care urmau sa fie audiati ca martori in dosarul de coruptie, in privinta modalitatii de dobandire a averii.

Procurorii au aratat, in referatul prin ...citeste mai departe despre "Olteanu ramane in arest la domiciliu, dar are voie sa se vada cu parintii si fosta sotie" pe Ziare.com

#Bogdan Olteanu ramane arest domiciliu, #Bogdan Olteanu arest domiciliu, #Bogdan Olteanu avere, #Bogdan Olteanu Liviu Mihaiu, #Bogdan Olteanu SOV bani , #Stiri Administratie