Om de afaceri din Prahova, arestat intr-un dosar de fraudare de fonduri europene

Miercuri, 14 Octombrie 2015, ora 21:22
1016 citiri
Om de afaceri din Prahova, arestat intr-un dosar de fraudare de fonduri europene
Foto: Ziare.com

Omul de afaceri Mihai Matei, administrator al firmei Matero Ama, a fost arestat preventiv, miercuri, in dosarul de fraudare de fonduri europene in care este urmarita penal sub control judiciar si sotia sa, Aurelia Liliana Matei.

Tribunalul Prahova a admis propunerea procurorilor DNA Ploiesti si a dispus emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele omului de afaceri, decizia nefiind definitiva.

Mihai Matei a fost retinut, marti seara, de procurorii anticoruptie, surse judiciare precizand ca el si sotia sa, ambii adusi in fata anchetatorilor in urma unor perchezitii, au invocat dreptul la tacere, astfel ca nu au dat declaratii.

Om de afaceri, retinut intr-un dosar de fraudare de fonduri europene

Potrivit unui comunicat de presa al DNA, Mihai Matei este urmarit penal pentru constituire a unui grup infractional organizat, dar si instigare la prezentarea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de ...citeste mai departe despre "Om de afaceri din Prahova, arestat intr-un dosar de fraudare de fonduri europene" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mihai Matei arestat, #om afaceri arestat dosar fonduri europene, #DNA dosar fonduri europene , #Stiri Administratie