Om de afaceri la inchisoare: A furat statul si a incercat sa influenteze martori din dosarul sau

Joi, 14 August 2014, ora 19:01
916 citiri
Om de afaceri la inchisoare: A furat statul si a incercat sa influenteze martori din dosarul sau
Foto: Arhiva

Omul de afaceri Paul Valentin Armasu a fost arestat preventiv, dupa ce a incalcat obligatiile impuse de controlului judiciar si a incercat sa influenteze declaratiile unor martori din dosarul in care era anchetat.

Paul Valentin Armasu este urmarit penal pentru comiterea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, complicitate la evaziune fiscala, complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la uz de fals si spalare a banilor. El ar fi comis aceste fapte in perioada 2010 - 2013, prejudiciind statul cu peste 4,5 milioane de euro, potrivit DIICOT.

Impotriva lui Armasu a fost dispusa masura controlului judiciar din data de 25 februarie, anterior acestei date omul de afaceri avand interdictia de a parasi tara, dispusa in data de 30 septembrie 2013 de catre magistratii Curtii de Apel Timisoara.

In 9 august, procurorii DIICOT au decis sa-l retina pentru 24 de ore pe Armasu, deoarece acesta a incercat sa influenteze declaratiile unor ...citeste mai departe despre "Om de afaceri la inchisoare: A furat statul si a incercat sa influenteze martori din dosarul sau" pe Ziare.com

#Paul Armasu arestat preventiv, #arestat influentat martori , #Stiri Administratie