Omar Hayssam, condamnat definitiv in dosarul "Manhattan": Pedeapsa mai mare decat pentru rapirea jurnalistilor

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 00:36
739 citiri

Sirianul Omar Hayssam a fost condamnat definitiv, marti, de Curtea de Apel Bucuresti la 24 de ani si patru luni inchisoare in dosarul "Manhattan", in care a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru savarsirea unor infractiuni economice.

In acelasi dosar, fratele lui Hayssam, Mohamad Omar, a fost condamnat la 22 ani de inchisoare, iar Mihai Nasture, cumnatul lui Hayssam, a ramas cu pedeapsa de 3 ani si 4 luni inchisoare cu executare data de instanta de fond.

De asemenea, Viorel Vasile Mafteuca a primit 2 ani inchisoare cu suspendare, in timp ce fata de Doina Farladanschi a fost incetat procesul penal ca urmare a prescrierii faptelor.

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au admis apelul declarat de procurorii DIICOT si au marit pedepsele date in noiembrie 2015 de Tribunalul Bucuresti, instanta care ii aplicase lui Hayssam o condamnare de 23 de ani si 4 luni, iar Mohamad Omar primise 16 ani.

Tot atunci, Tribunalul Bucuresti a decis ca cei doi frati sa ...citeste mai departe despre "Omar Hayssam, condamnat definitiv in dosarul "Manhattan": Pedeapsa mai mare decat pentru rapirea jurnalistilor" pe Ziare.com

#Omar Hayssam condamnare dosar Manhattan, #Omar Hayssam condamnare evaziune delapidare , #Stiri Administratie