Omul de afaceri Avraham Morgenstern, arestat la domiciliu in dosarul de evaziune fiscala

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 15:33
1097 citiri
Omul de afaceri Avraham Morgenstern, arestat la domiciliu in dosarul de evaziune fiscala

Omul de afaceri Avraham Morgenstern a fost plasat in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat ca nu a inregistrat veniturile din trei contracte incheiate cu RAEDPP Constanta si o firma, prejudiciul adus statului fiind de peste zece milioane de euro.

Omul de afaceri va fi judecat in arest la domiciliu, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv sa inlocuiasca arestul preventiv cu o masura mai blanda. El se afla in arest preventiv din 19 noiembrie.

Avraham Morgenstern a fost trimis in judecata de DNA, in februarie, procurorii acuzandu-l de evaziune fiscala pentru ca nu a inregistrat veniturile din trei contracte incheiate cu RAEDPP Constanta si o firma si nici facturile fiscale aferente acestor venituri.

In acelasi dosar este judecata si firma sa Shapir Structures, tot pentru evaziune fiscala.

In rechizitoriul transmis instantei de judecata procurorii anticoruptie noteaza ca, in perioada 2009 - 2014, Morgenstern, in calitate de administrator al Shapir ...citeste mai departe despre "Omul de afaceri Avraham Morgenstern, arestat la domiciliu in dosarul de evaziune fiscala" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Avraham Morgenstern arest domiciliu, #Avraham Morgenstern arestat , #Stiri Administratie