Omul de afaceri Costel Casuneanu, adus cu mandat la Parchetul din Ploiesti: Am vrut sa fac show

Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 15:31
961 citiri
Omul de afaceri Costel Casuneanu, adus cu mandat la Parchetul din Ploiesti: Am vrut sa fac show
Foto: Arhiva (TVR)

Omul de afaceri Costel Casuneanu a fost adus, marti, cu mandat, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, unde este audiat intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

La vederea reprezentantilor presei, acesta a refuzat sa iasa din masina. Ulterior, Costel Casuneanu a declarat ca nu are nicio problema sa vina in fata procurorilor de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti.

"Chiar nu am nicio problema. Am vrut sa fac show. (...) Nu am ce cauta aici. Nu am nicio treaba", a spus Casuneanu.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Casuneanu pare sa se afle sub influenta bauturilor alcoolice, in conditiile in care se manifesta zgomotos si plange in hohote, informeaza Agerpres.

Intrebat de ce a fost adus la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, Casuneanu a spus ca nu e placut de "sistem", el fiind achitat la Curtea de Apel Targu Mures.

"Ca nu ii plac sistemului. Ca m-a achitat la Curtea de Apel Targu Mures si nu le convine, ca sistemul e impotriva. Impotriva oamenilor care sunt nevinovati!", a raspuns Casuneanu.

De asemenea, intrebat daca a facut evaziune fiscala, omul de afaceri a raspuns ca a platit toate taxele si impozitele la zi, dar in ultimii 9 ani, din cauza problemelor in justitie nu a reusit sa mai plateasca.

"Mai prost ca mine nu a fost nimeni. 3.500 de angajati in Romania si am platit toate taxele si impozitele. De cand ma freaca astia de 9 ani nu am mai putut sa le platesc pe toate, dar le voi plati. (..) Nu am avut treaba cu drumuri, cu ce spuneti voi, dar vreau sa va spun ca nimeni nu a spus ca am trei fabrici, ca nu am avut nicio treaba cu drumuri, cu statul, cu nimic pana in 2004 - 2005 si de acolo mi s-a tras, ca mi-ati pus o eticheta", a mai spus Casuneanu.

Totodata, chestionat daca este acuzat in dosarul de evaziune fiscala si spalare a banilor, Casuneanu a replicat: "Sunt cu porcul astia (anchetatorii - n.red.). Ma duc la ei acum. Nu am nicio treaba. M-a achitat instanta, asa mi-a spus si cu Stavarache, la Bacau. Am fost achitat".

Catalin Voicu, 7 ani de inchisoare cu executare. Vezi pedepsele lui Costiniu, Locic si CasuneanuCostel Casuneanu, expropriat pentru construirea autostrazii Bucuresti-PloiestiConstantin Apostol si Costel Casuneanu, cercetati in dosarul lui StavaracheRomeo Stavarache a fost condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare

Peste 40 de politisti de investigare a criminalitatii economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, sub coor ...citeste mai departe despre "Omul de afaceri Costel Casuneanu, adus cu mandat la Parchetul din Ploiesti: Am vrut sa fac show" pe Ziare.com

#Casuneanu adus mandat politie , #Stiri Administratie