Omul de afaceri Florian Walter, dat in urmarire internationala

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 19:00
879 citiri

Omul de afaceri Florian Walter, proprietarul companiei Romprest, a fost dat in urmarire internationala, dupa ce, anterior, judecatorii au emis un mandat de arestare in lipsa pe numele lui, iar el nu a fost gasit in tara.

Tribunalul Prahova a emis, marti, un mandat international de urmarire pe numele lui Walter, el fiind, de altfel, dat in consemn incepand din 6 mai, intr-un dosar in care procurorii DIICOT il suspecteaza ca ar fi liderul unei grupari specializata in evaziune fiscala.

Judecatorii Tribunalului Prahova au decis anterior, in 15 mai, emiterea unui mandat de arestare in lipsa pe numele omului de afaceri.

Mandat de arestare in lipsa pe numele lui Florian Walter

Instanta a analizat probele anchetatorilor si a decis sa emita un mandat de arestare preventiva in lipsa in cazul lui Walter, el nefiind gasit de autoritati nici la momentul in care procurorii DIICOT au perchezitii si nici ulterior.

"Cand masura arestarii preventive a fost dispusa in lipsa inculpatului, ...citeste mai departe despre "Omul de afaceri Florian Walter, dat in urmarire internationala" pe Ziare.com

#Florian Walter dat urmarire internationala, #Florian Walter Romprest, #Florian Walter DIICOT, #Florian Walter evaziune fiscala , #Stiri Administratie