Omul de afaceri Ioan Neculaie, eliberat conditionat

Miercuri, 20 Iunie 2018, ora 10:49
1020 citiri
Omul de afaceri Ioan Neculaie, eliberat conditionat
Foto: Arhiva Digi24 TV

Magistratii Tribunalului Brasov au dispus miercuri, printr-o decizie definitiva, eliberarea conditionata a omului de afaceri brasovean Ioan Neculaie, in dosarul in care a fost condamnat anul trecut la doi ani de inchisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

"Magistratii au dispus miercuri eliberarea conditionata a lui Ioan Neculaie, fiind respinsa contestatia Ministerului Public. Decizia este definitiva", a declarat purtatorul de cuvant al Tribunalului Brasov, judecatorul Gabriela Ciolacu.

Ioan Neculaie a fost arestat in noiembrie 2017 dupa ce Curtea de Apel Brasov l-a condamnat la doi ani de inchisoare pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. El a fost retinut la Vama Giurgiu, apoi transferat la Penitenciarul Codlea unde a executat o parte din pedeapsa.

Citeste si Ioan Neculaie, retinut dupa 10 ore de audieri - dosar de evaziune fiscala si spalare de bani (Video) ...citeste mai departe despre "Omul de afaceri Ioan Neculaie, eliberat conditionat" pe Ziare.com

#Ioan Neculaie eliberat conditionat, #Ioan Neculaie eliberat inchisoare , #Stiri Administratie