Omul de afaceri Iosif Armas, retinut intr-un mega-dosar de delapidare

Joi, 07 Aprilie 2016, ora 10:47
1274 citiri
Omul de afaceri Iosif Armas, retinut intr-un mega-dosar de delapidare
Foto: site Camera Deputatilor (Arhiva)

Fostul deputat PSD de Caras-Severin Iosif Armas, in prezent om de afaceri, a fost retinut joi de procurorii DIICOT intr-un dosar in care s-au efectuat miercuri mai multe perchezitii, iar prejudiciul total cauzat prin activitatea infractionala se ridica la suma de 123 de milioane de lei (peste 30 de milioane de euro).

"Au fost sase persoane puse sub control judiciar in acest dosar, iar alte sase persoane au fost retinute, inclusiv Iosif Armas, pentru care vom sesiza astazi judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Caras-Severin cu propunere de arestare preventiva", a declarat Adrian Stamatin, procurorul sef al DIICOT Caras-Severin, citat de presa locala.

Perchezitii intr-un mega-dosar de delapidare: Hoteluri, restaurante si bai termale, instrainate

Iosif Armas si alte patru persoane au ajuns in noaptea de miercuri spre joi la Resita fiind aduse din capitala dupa descinderile efectuate miercuri de DIICOT si DGA, informeaza Express de Banat.

In afara de persoanele ...citeste mai departe despre "Omul de afaceri Iosif Armas, retinut intr-un mega-dosar de delapidare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iosif Armas retinut , #Stiri Administratie