Oprea contesta verdictul de plagiat: Voi cere Justitiei sa faca lumina. Sunt convins ca instanta imi va da dreptate

Luni, 01 August 2016, ora 14:08
702 citiri
Oprea contesta verdictul de plagiat: Voi cere Justitiei sa faca lumina. Sunt convins ca instanta imi va da dreptate
Foto: Facebook/Gabriel Oprea

Gabriel Oprea a reactionat, luni, la decizia Consiliului General al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), care a anuntat ca teza sa de doctorat este un plagiat in mare masura.

In cadrul unui mesaj transmis pe pagina de Facebook Gabriel Oprea sustine in continuare ca teza sa de doctorat nu este plagiata si ca va apela la toate mijloacele pe care le mai are la dispozitie pentru a dovedi acest lucru.

"In 2000 am scris o lucrare de doctorat, respectand toate normele academice si legale in vigoare la momentul respectiv. Nici indrumatorul meu de doctorat, nici comisia care a decis acordarea titlului, nici Universitatea Bucuresti, nimeni nu a avut ceva de obiectat la lucrarea respectiva. Repet, este vorba de anul 2000, cand nu eram in politica, nu eram nici ministru, nici membru de partid, nici prefect si nici nu ma gandeam ca voi urma un astfel de drum", a inceput Gabriel Oprea mesajul.

Fostul ministru a adaugat ca ...citeste mai departe despre "Oprea contesta verdictul de plagiat: Voi cere Justitiei sa faca lumina. Sunt convins ca instanta imi va da dreptate" pe Ziare.com

#Gabriel Oprea contestatie plagiat, #Gabriel Oprea plagiat, #Gabriel Oprea doctorat plagiat , #Stiri Administratie