Oprea innoieste parcul auto pentru Politia Rutiera: Cat costa cele 400 de masini noi

Vineri, 23 Octombrie 2015, ora 07:57
1120 citiri
Oprea innoieste parcul auto pentru Politia Rutiera: Cat costa cele 400 de masini noi
Foto: Arhiva Ziare.com

Politistii rutieri au la dispozitie, incepand de joi, 400 de masini noi.

Este vorba despre 400 de autospeciale Volkswagen Polo, achizitionate in baza programului de innoire a parcului auto, initiat de Ministerul Afacerilor Interne si aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate nationala si ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat de presa al IGPR.

Masinile noi sunt echipate cu motor pe benzina, au capacitatea de 1.200 cmc si 90 de cai putere. De asemenea, IGPR anunta ca cele 400 de automobile noi sunt prevazute cu sisteme optico-acustice, destinate activitatilor de politie rutiera.

"Pretul unei astfel de autospeciale a ajuns la 11.496 de euro cu TVA, incluzand aici si dotarile suplimentare, respectiv rampa de avertizare acustica si optica, acumulator suplimentar, inscriptionare si elemente speciale pentru instalarea echipamentelor de comunicatii", se arata in documentul citat.

E oficial: Politistul mort dupa ce a cazut in groapa era in ...citeste mai departe despre "Oprea innoieste parcul auto pentru Politia Rutiera: Cat costa cele 400 de masini noi" pe Ziare.com

#400 masini Politia Rutiera, #masini noi Politia Rutiera, #Oprea masini noi politie , #Stiri Administratie