Oprescu a iesit din arest: Bucurestenii sa fie convinsi ca nu-i voi dezamagi niciodata

Joi, 29 Octombrie 2015, ora 15:05
1147 citiri
Oprescu a iesit din arest: Bucurestenii sa fie convinsi ca nu-i voi dezamagi niciodata
Foto: Digi24

Primarul suspendat al Bucurestiului, Sorin Oprescu, a iesit joi dupa-amiaza din arestul Politiei Capitalei, declarand ca primul lucru pe care il va face cand va ajunge acasa va fi injectia cu insulina.

Sorin Oprescu a parasit centrul de detentie in jurul orei 14:45, dupa ce magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis ca edilul suspendat sa fie cercetat in arest la domiciliu.

Oprescu iese de dupa gratii din motive medicale: Va fi plasat in arest la domiciliu

"In primul rand, le multumesc tuturor celor care m-au sustinut moral si prin gesturile pe care le-au facut. In al doilea rand, am de gand sa-mi vad de sanatate, iar de problemele judiciare se vor ocupa avocatii. Vom avem multe lucruri de vorbit pe parcurs", le-a spus Oprescu jurnalistilor care l-au asteptat la iesirea din arest.

Intrebat care va fi primul lucru pe care il va face cand va ajunge acasa, Sorin Oprescu a raspuns razand: "Imi fac insulina".

Referitor la faptul ca procurorii DNA au extins acuzatiile ...citeste mai departe despre "Oprescu a iesit din arest: Bucurestenii sa fie convinsi ca nu-i voi dezamagi niciodata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Oprescu eliberat, #Oprescu insulina, #Oprescu arest domiciliu , #Stiri Administratie