Oprescu afla luni daca mai sta inca 30 de zile in arest sau nu

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 07:20
1269 citiri
Oprescu afla luni daca mai sta inca 30 de zile in arest sau nu

Curtea de Apel Bucuresti judeca luni contestatia primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia instantei de a-i prelungi cu 30 de zile masura arestului preventiv, in dosarul in care este acuzat de luare de mita.

Avocatii lui Oprescu au anuntat sambata ca au depus o noua cerere la Arestul Capitalei, prin care solicita ca primarul sa fie internat intr-un spital, pentru a fi supus unor investigatii medicale.

Tot atunci, avocatul Alexandru Chiciu a declarat ca Oprescu sufera de 12 afectiuni grave, fapt atestat si de un judecator de drepturi si libertati, iar apararea va apela la toate parghiile legale pentru a-l scoate pe acesta din arestul preventiv.

Avocatul lui Oprescu: Sufera de 12 afectiuni cu riscuri ridicate

Oprescu a fost arestat preventiv pe 7 septembrie, iar de atunci s-a confruntat cu mai multe probleme medicale, el fiind internat patru zile la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a fost supus unor investigatii amanuntite.

Potrivit DNA,... citeste mai departe despre "Oprescu afla luni daca mai sta inca 30 de zile in arest sau nu" pe Ziare.com

#Sorin Oprescu arest, #Sorin Oprescu tribunal , #Stiri Administratie