Oprescu, prins intre Uber, Google si autostrada suspendata

Duminica, 24 Mai 2015, ora 06:34
1428 citiri
Oprescu, prins intre Uber, Google si autostrada suspendata
Foto: unsplash.com

Cat vor schimba Uber, Google si Tesla felul in care ne deplasam? Asistam la o revolutie. Un articol din Wall Street Journal anunta ca Uber a inceput o discutie cu sase mari banci pentru a lua un credit de un miliard de dolari.

Pentru cei de la WSJ, aceasta inseamna ca megacompania formata in jurul aplicatiei de taxi va incepe procedurile de listare la bursa. E o companie care face un profit de 400 de milioane de dolari la aceasta ora si a inceput negocierile pentru cumpararea diviziei de harti a companiei Nokia. Are la dispozitie fonduri de 5 miliarde de dolari, conform sursei citate.

Uber a intrat si in Romania, iar parlamentarii s-au grabit sa dea o lege impotriva "autostopului", dar e foarte greu sa opresti vantul sa bata.

Zilele trecute, oficiali Google au anuntat ca au trecut la teste in trafic cu automobilul fara sofer.

Aceasta liberalizare si optimizare a transportului va avea efecte majore asupra organizarii oraselor, asupra modelelor de dezvoltare, asupra ...citeste mai departe despre "Oprescu, prins intre Uber, Google si autostrada suspendata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Uber aplicatie taxi, #lege autostop Romania, #Oprescu autostrada suspendata, #Bucuresti piste biciclisti, #Bucuresti groapa Izvor , #Stiri Administratie