Oprescu promite focuri de artificii cum nu s-au mai vazut, de Revelion

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 17:02
1352 citiri
Oprescu promite focuri de artificii cum nu s-au mai vazut, de Revelion

Primarul Capitalei a declarat, vineri, ca scena din Piata Constitutiei va fi terminata pe 30 decembrie si a invitat bucurestenii sa vina la petrecere, mai ales ca focul de artificii va fi unul special. El a pecizat ca, probabil, peste ani Revelionul va fi serbat de toti bucurestenii pe strada.

"Pe 30 seara, scena va fi terminata, pentru ca avem repetitii undeva incepand cu ora 15.00, pe scena vor urca artistii pentru repetitie", a spus primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a mers sa vada stadiul lucrarilor la scena din Piata Constitutiei, unde municipalitatea organizeaza petrecerea de Revelion 2014.

Potrivit primarului Capitalei, petrecerea de Revelion organizata de municipalitate se doreste a fi acelasi lucru cu care locuitorii Capitalei au fost obisnuiti in ultimii ani.

"Sper ca si anul acesta sa fie la fel si, incet-incet, nu stiu daca altii au observat, ne intindem incolo, catre sectorul 3, catre sectorul 5 si in partea dinspre sectorul 1, deci, intr-un ...citeste mai departe despre "Oprescu promite focuri de artificii cum nu s-au mai vazut, de Revelion" pe Ziare.com

#revelion strada Sorin Oprescu, #foc artificii revelion, #revelion strada Bucuresti concerte, #revelion strada Capitala concerte , #Stiri Administratie