Opt convoaie cu sute de militari si vehicule de lupta au ajuns la Bucuresti (Video)

Joi, 01 Iunie 2017, ora 12:28
926 citiri
Opt convoaie cu sute de militari si vehicule de lupta au ajuns la Bucuresti (Video)
Foto: captura video Facebook/ Ministerul Apararii Nationale

Opt convoaie militare cu aproape 300 de oameni si peste 150 de vehicule de lupta si transportatoare au ajuns, joi dimineata, in Romania.

Ministerul Apararii Nationale transmite, pe contul sau de Facebook, ca cele opt convoaie apartin "Fortei Intrunite cu Nivel de Reactie Foarte Ridicat (VJTF), care urmeaza sa participe la exercitiul Noble Jump 2017".

Convoaiele militare sunt compuse din aproximativ 300 de militari cu peste 150 de vehicule de lupta si transportoare de trupe si au intrat pe teritoriul national prin punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu, dinspre Bulgaria, mai arata MApN.

Anterior, acestea au debarcat in portul Alexandroupolis, din Grecia si au traversat Bulgaria, dupa care se vor deplasa la Centrul National de Instruire Intrunita "Getica" din Cincu, judetul Brasov. Convoaiele au intrat in Bucuresti cu putin timp inainte de ora pranzului.

F.N. ...citeste mai departe despre "Opt convoaie cu sute de militari si vehicule de lupta au ajuns la Bucuresti (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#convoaie militare intrat Romania, #militari intrat Romania Giurgiu, #MApN convoaie militare , #Stiri Administratie