Ovidiu Tender, ridicat de politisti de acasa si dus la inchisoare

Luni, 08 Iunie 2015, ora 20:00
1108 citiri

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost ridicat de politisti, luni, de la locuinta acestuia din comuna Dumbravita, judetul Timis, surse din cadrul Politiei spunand ca va fi incarcerat la Penitenciarul Timisoara.

Ovidiu Tender se afla, luni, la locuinta sa din comuna Dumbravita, aflata la marginea Timisoarei, iar dupa anuntarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti politistii s-au prezentat la domiciliul acestuia, in jurul orei 16.00, asteptand doar mandatul de executare a pedepsei pentru a-l putea ridica, transmite corespondentul Mediafax.

Mandatul a sosit in jurul orei 18.00, dupa care politistii i l-au prezentat lui Ovidiu Tender si l-au ridicat, dupa aproximativ o jumatate de ora.

Sotia lui Ovidiu Tender a declarat presei ca acesta este nevinovat, iar motivul pentru care a fost condamnat are legatura cu faptul ca a denuntat-o pe Alina Bica.

Ovidiu Tender, 12 ani si sapte luni de inchisoare in cazul Rafo-Carom - decizie definitiva

"A avut cinci interventii pe cord, sotul meu ...citeste mai departe despre "Ovidiu Tender, ridicat de politisti de acasa si dus la inchisoare" pe Ziare.com

#Ovidiu Tender inchisoare, #Ovidiu Tender condamnat, #Tender Rafo Carom, #Tender condamnat inchisoare, #Marian Iancu condamnat inchisoare , #Stiri Administratie