Pamantul continua sa se surpe in Izvoarele, in Galati

Duminica, 23 Aprilie 2017, ora 20:17
2518 citiri
Pamantul continua sa se surpe in Izvoarele, in Galati
Foto: captura Youtube

O noua alunecare de teren s-a produs pe un versant al satului Izvoarele, din judetul Galati, o echipa din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galati ajungand in zona, dupa ce in luna martie a avut loc fenomen similar.

Primarul comunei Slobozia Conachi, Emil Dragomir, a declarat ca o noua alunecare de teren s-a produs in satul Izvoarele.

"Este vorba despre o alta portiune de 70 de metri pe 60 de metri; a luat-o la vale, undeva langa cimitirul satului Izvoarele, in centrul satului. Tot asa, pe un versant, dar este mai mare decat cea dinainte, ma refer la inaltime; e mai mare", a declarat, duminica, primarul comunei Slobozia Conachi, de care apartine satul Izvoarele, Emil Dragomir.

El a afirmat ca in sat a ajuns in urma cu putin timp o echipa de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Galati.

In luna martie, in zona satului Izvoarele s-a manifestat o alta alunecare de teren cu o lungime de aproximativ 300 de metri si o latime de 250 de metri.

Satul galatean a devenit cunoscut in 2013 cand sute de cutremure s-au produs in zona, afectand casele localnicilor. Apoi la fantana din curtea bisericii din sat apa a inceput sa fiarba. ...citeste mai departe despre "Pamantul continua sa se surpe in Izvoarele, in Galati" pe Ziare.com

#alunecare teren Izvoarele Galati , #Stiri Administratie