Panama Papers Ciolos: ANAF n-are nevoie de dispozitii de la mine sa-si faca treaba

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 13:18
1219 citiri
Panama Papers Ciolos: ANAF n-are nevoie de dispozitii de la mine sa-si faca treaba
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos a fost intrebat, marti, daca a discutat cu seful ANAF despre dezvaluirile din scandalul Panama Papers, in care ar fi implicati si circa o suta de romani, el raspunzand ca institutia nu are nevoie de "dispozitii" pentru a-si face treaba, daca exista suspiciunea unor ilegalitati.

"Nu au nevoie de dispozitie de la prim-ministru ca sa isi faca treaba, acolo unde considera ca s-a incalcat legea", a spus premierul, intrebat daca a discutat cu sefii ANAF pe aceasta tema.

Panama Papers: Un fost premier spune ca s-ar impune ancheta si in Romania

Scurgeri masive de documente din mai multe zone offshore expun secretele financiare ale unor lideri mondiali, capete incoronate, corporatii internationale, membri marcanti ai crimei organizate si afaceristi controversati ale caror activitati au ruinat viata a sute de milioane de oameni, potrivit RISE Project, partenerul pentru Romania al proiectului de investigatie global #PanamaPapers.

International Consortium of ...citeste mai departe despre "Panama Papers Ciolos: ANAF n-are nevoie de dispozitii de la mine sa-si faca treaba" pe Ziare.com

#Ciolos ANAF Panama Papers, #Ciolos Panama Papers , #Stiri Administratie