Panica la New York in urma unei explozii de proportii

Luni, 11 Decembrie 2017, ora 15:28
891 citiri
Panica la New York in urma unei explozii de proportii
Foto: Arhiva Facebook/NYPD

O explozie a avut loc luni intr-o autogara din orasul american New York, sute de persoane fiind evacuate, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate locale.

Politia din New York a confirmat producerea incidentului si a precizat ca "a intervenit la o explozie de origine incerta produsa in zona strazilor 42 / 8, in Manhattan".

Potrivit publicatiei The New York Daily News si postului Fox News, o busculada s-a produs in timp ce sute de persoane fugeau din autogara.

"Am fost lovita de o multime de oameni care fugeau de teama unei alerte cu bomba. Sunt foarte multi politisti", a declarat o martora.

Postul de televiziune ABC News citeaza surse din cadrul politiei locale care sustin ca exista posibilitatea ca explozia sa fi fost cauzata de detonarea unei bombe artizanale intr-un pasaj de sub terminal. Aceleasi surse sustin ca incidentul s-a soldat cu cel putin un ranit si ca o persoana a fost deja retinuta in acest caz.

Port Authority Bus este cel mai mare terminal de transport urban de suprafata din Statele Unite si deserveste anual peste 65 de milioane de oameni, mai informeaza ABC News. ...citeste mai departe despre "Panica la New York in urma unei explozii de proportii" pe Ziare.com

#explozie New York, #oameni evacuati new york, #interventie politie nypd , #Stiri Administratie