Papa Francisc, invitat in Romania la o manastire reabilitata cu 10 milioane de euro

Luni, 23 Februarie 2015, ora 17:22
1137 citiri
Papa Francisc, invitat in Romania la o manastire reabilitata cu 10 milioane de euro
Foto: Wikipedia

Papa Francisc a fost invitat sa participe, in 2 august, la inaugurarea Manastirii Maria Radna din Lipova, reabilitata cu zece milioane de euro, conform reprezentantilor manastirii, care au precizat ca Suvernul Pontif nu a confirmat pana acum ca va veni in Romania, dar Vaticanul va fi reprezentat.

Preotul paroh al Manastirii Maria Radna, Andreas Reinholz, a declarat, luni, ca Episcopia Romano-Catolica Timisoara i-a transmis Papei Francisc o invitatie pentru a participa la evenimentul care va marca finalizarea lucrarilor de reabilitate a manastirii, programat pentru 2 august.

"Pana acum nu a fost confirmata prezenta, dar Papa Francisc a luat la cunostinta despre aceasta posibilitate. Totusi, Vaticanul va fi reprezentat la acest important eveniment", a declarat Reinholz.

El a precizat ca si-au confirmat prezenta la eveniment mai multe personalitati din tara si strainatate, intre care presedintele Klaus Iohannis.

Manastirea Maria Radna, considerata cel mai mare loc de pelerinaj ...citeste mai departe despre "Papa Francisc, invitat in Romania la o manastire reabilitata cu 10 milioane de euro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Papa invitat manastirea Maria Radna, #Papa manastire Romania , #Stiri Administratie