Parchetul General a inregistrat 651 plangeri impotriva jandarmilor dupa protestul din 10 august

Joi, 23 August 2018, ora 16:34
1192 citiri
Parchetul General a inregistrat 651 plangeri impotriva jandarmilor dupa protestul din 10 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii militari de la Parchetul General informeaza au inregistrat, pana in prezent, 651 de plangeri depuse de protestatari impotriva jandarmilor, fiind derulate in continuare cercetari pentru a identifica persoanele implicate in incidentele violente de la protestul din 10 august.

"In urma activitatilor desfasurate pana astazi, 23 august 2018, in cauza aflata pe rolul Sectiei parchetelor militare avand ca obiect cercetarea incidentelor violente petrecute cu ocazia manifestatiei din Piata Victoriei din Bucuresti, numarul plangerilor penale inregistrate a ajuns la 651, fiind efectuate in continuare activitati privind identificarea persoanelor care au fost implicate in comiterea violentelor", informeaza reprezentantii Parchetului General.

De asemenea, tot in cauza instrumentata de procurorii militari de la Parchetul General, a fost audiat, joi, Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane.

"Nu dau eu declaratii si nici nu fac apologia schimbarilor la nivelul ministrului. (...) Mi-am asumat riscul in momentul in care mi-am condus oamenii fara niciun fel de problema. Nu vreau sa dau niciun interviu, sper ca ma intelegeti si pe mine. (...) V-am spus punctul meu", a spus colonelul Catalin Paraschiv, la iesirea din sediul Parchetului General.

Iata aici mai multe detalii despre audierea sa: Colonelul Paraschiv, "fantoma alba" din Piata Victoriei, audiat de procurori: M-ati vazut pe mine agresiv? ...citeste mai departe despre "Parchetul General a inregistrat 651 plangeri impotriva jandarmilor dupa protestul din 10 august" pe Ziare.com

#plangeri jandarmi protest 10 august, #plangeri jandarmi parchetul general , #Stiri Administratie