Parchetul General il contrazice pe avocatul lui Firea: Basescu este urmarit penal pentru santaj

Miercuri, 18 Martie 2015, ora 12:27
1171 citiri
Parchetul General il contrazice pe avocatul lui Firea: Basescu este urmarit penal pentru santaj

Parchetul General a transmis, miercuri, ca se continua urmarirea penala a fostului presedinte Traian Basescu, in dosarul in care acesta este acuzat de santaj de catre Gabriela Firea, dupa ce avocatul acesteia, Lucian Bolcas, afirmase ca fostul sef al statului nu ar fi urmarit penal.

"In cauza constituita ca urmare a plangerii formulate de catre doamna Firea Gabriela, procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica au dispus, prin ordonanta din data de 11 martie 2015, efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de domnul Basescu Traian sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj.

Azi, 18 martie 2015, domnul Basescu Traian s-a prezentat la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a-i fi adusa la cunostinta invinuirea, context in care aparatorii acestuia au solicitat un termen pentru consultarea dosarului", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Traian Basescu, la Parchetul General - Bolcas: Nu s-a inceput urmarirea... citeste mai departe despre "Parchetul General il contrazice pe avocatul lui Firea: Basescu este urmarit penal pentru santaj" pe Ziare.com

#Parchet General Basescu urmarit penal, #Basescu urmarit penal santaj, #Basescu santaj Firea, #Basescu acuzat santaj , #Stiri Administratie