Patronul Bradet: Legal, niciun angajat nu e bolnav. E o tragedie imensa, dar nu suntem tapi ispasitori

Miercuri, 16 Martie 2016, ora 14:24
978 citiri
Patronul Bradet: Legal, niciun angajat nu e bolnav. E o tragedie imensa, dar nu suntem tapi ispasitori
Foto: Digi 24

Marius Badea, patronul firmei Lactate Bradet, a transmis, miercuri, ca analizele facute produselor sale au aratat ca acestea sunt bune si se teme ca cineva vrea sa ii faca rau.

Asa cum a explicat si marti pentru Ziare.com, Marius Badea a insistat, in conferinta de presa, ca atat timp cat legislatia nu obliga la testarea angajatilor pentru E.coli, din punct de vedere legal angajatii sai sunt sanatosi.

"Niciun angajat nu este bolnav, conform legislatiei", spune el.

Totusi, acesta a confirmat rezultatul analizelor celor sapte angajati purtatori de E.coli, dar spune ca nu sunt elocvente, pentru ca nu sunt cerute de stat, ci le-a facut el suplimentar. "7 analize au iesit cu purtatori de E.coli, dar nu sunt elocvente pentru ca nu sunt cerute de legislatie. Oamenii nu baga mana in produsele noastre, nu se scalda", a punctat el.

Exclusiv Rasturnare de situatie in scandalul E-coli. Angajati ai Bradet, infectati - documente

"Poate am crezut la inceput ca este un accident, o ...citeste mai departe despre "Patronul Bradet: Legal, niciun angajat nu e bolnav. E o tragedie imensa, dar nu suntem tapi ispasitori" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#patron Bradet analize angajati, #patron Bradet analize branza, #patron Bradet analize, #patron Bradet bebelusi , #Stiri Administratie