Patronul Hexi Pharma a murit: Testele ADN confirma ca la volan era Dan Condrea

Marti, 31 Mai 2016, ora 13:39
2203 citiri

Testele ADN au confirmat ca patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, era barbatul care a murit intr-un violent accident de masina, dupa ce s-a izbit frontal de un copac, au anuntat, marti, procurorii.

Raluca Bulcu, purtatorul de cuvant al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) - care ancheteaza circumstantele in care a murit seful Hexi Pharma -, a declarat, intr-o scurta conferinta de presa, ca testele ADN au confirmat ca persoana care se afla la volan era Dan Condrea.

Reprezentantul Parchetului a mai spus ca masina pe care o conducea Condrea a fost surprinsa de o camera de supraveghere din Buftea in ziua accidentului, pe data de 22 mai.

In mai putin de o ora, de la 17:31 la 18:28, Dan Condrea a trecut prin fata camerei de 13 ori, intre Buftea si Corbeanca si invers. Ultima data cand apare pe camera, patronul firmei de dezinfectanti se deplasa dinspre Buftea spre Corbeanca.

In seara accidentului, iubita lui Dan Condrea l-a identificat cu greu, mai mult dupa ...citeste mai departe despre "Patronul Hexi Pharma a murit: Testele ADN confirma ca la volan era Dan Condrea" pe Ziare.com

#teste ADN confirma Dan Condrea , #Stiri Administratie