Patronul Lactate Bradet strange bani de la cetateni sa infiinteze o noua companie

Joi, 10 Martie 2016, ora 14:47
1558 citiri
Patronul Lactate Bradet strange bani de la cetateni sa infiinteze o noua companie
Foto: Facebook/Lactate Bradet

Patronul Lactate Bradet, Marius Badea, a demarat miercuri campania de strangere a capitalului social pentru noua companie pe care intentioneaza sa o creeze - Bradet Romanesc.

Campania, prin care Marius Badea intentioneaza sa stranga cel putin 10 milioane de lei, dureaza 60 de zile si se deruleaza pe platforma sprijina.ro.

"Astazi punem prima caramida la constructia companiei Bradet Romanesc SA. Incepem sa strangem capitalul social. A sosit momentul sa vedem cat de puternici suntem in fata celor care vor sa ingroape tot ce este produs autentic romanesc. Dupa strangerea capitalului, pe durata a 60 de zile, infiintam societatea pe actiuni si in functie de banii subscrisi decidem: fie construim o fabrica noua, fie extindem fabrica actuala.

Daca reusim sa construim o fabrica noua, actuala fabrica va intra in circuitul agroturistic. Suntem amplasati intr-o zona de vis, o zona de maxima relaxare la care toti actionarii vor avea acces gratuit dupa o regula stabilita impreuna", scria, ...citeste mai departe despre "Patronul Lactate Bradet strange bani de la cetateni sa infiinteze o noua companie" pe Ziare.com

#companie noua Lactate Bradet, #patron Bradet companie cetateni , #Stiri Administratie