Pedeapsa lui Bostina, redusa la jumatate pentru ca a fost denuntator in dosarul "Microsoft" - motivare

Luni, 13 Aprilie 2015, ora 12:26
1338 citiri
Pedeapsa lui Bostina, redusa la jumatate pentru ca a fost denuntator in dosarul "Microsoft" - motivare
Foto: Neo Today

Pedeapsa avocatului Doru Bostina a fost redusa la jumatate, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, pentru ca a denuntat fapte penale in cazul "Microsoft", se arata in motivarea deciziei de condamnare la trei ani de inchisoare, sentinta data de Curtea de Apel Ploiesti.

In acelasi dosar a fost condamnat si omul de afaceri Gruia Stoica, la patru ani de inchisoare, pentru cumparare de influenta.

Conform documentului citat, Doru Bostina beneficiaza de dispozitiile articolului 19 raportat la articolul 2 litera a) punctul 1 din Legea 682/2002, potrivit carora "persoana care are calitatea de martor si care a comis o infractiune grava, iar in timpul urmaririi penale sau al judecattii, denunta sau faciliteaza tragerea la raspundere penala a unor persoane care au savarsit astfel de infractiuni, beneficiaza de reducerea la jumatate a limitelor pedpsei prevazute de lege".

In momentul in care au dispus condamnarea lui Gruia Stoica si a lui Doru Bostina, magistratii au tinut ...citeste mai departe despre "Pedeapsa lui Bostina, redusa la jumatate pentru ca a fost denuntator in dosarul "Microsoft" - motivare" pe Ziare.com

#avocat Doru Bostina reducere pedeapsa, #Bostina reducere pedeapsa denunt Microsoft , #Stiri Administratie