Percheziitii la firma-mama a santierului naval din Mangalia - suspiciuni de frauda

Miercuri, 08 Iunie 2016, ora 10:55
1047 citiri
Percheziitii la firma-mama a santierului naval din Mangalia - suspiciuni de frauda
Foto: Site oficial Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co.

Procurorii sud-coreeni au efectuat, miercuri, o perchezitie la birourile constructorului de nave Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co., actionarul majoritar de la santierul naval Daewoo Mangalia. Compania este suspecta de frauda contabila.

Procurorii au efectuat perchezitii la sediul central din Seul al companiei, precum si la santierul sau naval din insula Geoje, informeaza Bloomberg. Au fost confiscate hard drive-uri, registre contabile si alte documente de catre procurori care investigheaza daca Daewoo a manipulat declaratiile financiare pentru 2013 si 2014.

Procurorii au impus deja o interdictie de calatorie fostului director general Nam Sang-tae, care a condus compania intre 2006 si 2012, precum si lui Ko Jae-Ho, care i-a succedat in functie pana anul trecut, pentru a-i interoga cu privire la pierderile companiei.

Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co a inregistrat in 2015 pierderi record de 5.100 miliarde woni (4,24 miliarde de dolari), din cauza comenzilor ...citeste mai departe despre "Percheziitii la firma-mama a santierului naval din Mangalia - suspiciuni de frauda" pe Ziare.com

#Daewoo Shipbuilding perchezitii frauda, #Daewoo Shipbuilding frauda contabila , #Stiri Administratie