Perchezitii la Georgica Cornu, regele asfaltului din Banat: Prejudiciu de 3 milioane de euro

Miercuri, 13 Mai 2015, ora 09:09
1047 citiri
Perchezitii la Georgica Cornu, regele asfaltului din Banat: Prejudiciu de 3 milioane de euro
Foto: Facebook/Georgica Cornu

Mai multe perchezitii au loc, miercuri dimineata, in Timisoara, intre care una la locuinta omului de afaceri Georgica Cornu, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Mehedinti au descins la locuinta lui Georgica Cornu din Timisoara, dar si la alte patru adrese din municipiu, intre care si vila fostei sotii a omului de afaceri.

Conform surselor citate, perchezitiile au loc intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro.

Inainte de a le deschide oamenilor legii poarta de la vila sa, Georgica Cornu si-ar fi facut cruce, mai sustin sursele citate.

Noi probleme legale pentru regele asfaltului din Banat, Georgica Cornu - de ce l-au ridicat mascatii

La jumatatea lunii martie, locuinta lui Georgica Cornu a fost de asemenea perchezitionata, el fiind ulterior retinut de Parchetul Tribunalului Mehedinti, ...citeste mai departe despre "Perchezitii la Georgica Cornu, regele asfaltului din Banat: Prejudiciu de 3 milioane de euro" pe Ziare.com

#perchezitii Georgica Cornu evaziune fiscala , #Stiri Administratie