Perchezitii de amploare la medici si farmacisti care au decontat retete false - prejudiciu urias

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 07:48
1149 citiri
Perchezitii de amploare la medici si farmacisti care au decontat retete false - prejudiciu urias
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii DIICOT si ofiteri de politie din cadrul Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice efectueaza luni dimineata zeci de perchezitii intr-un dosar cu un prejudiciu de 9 milioane de lei. Vizati sunt mai multi farmacisti si medici de familie.

Anchetatatorii au organizat 59 de perchezitii pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Braila, Constanta si Vrancea, potrivit DIICOT.

Este vizata o grupare infractionala, ai carei membri au savarsit infractiunile de inselaciune, evaziune fiscala, spalarea banilor, fals material in inscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals, frauda informatica, fals informatic, abuz in serviciu (toate in forma continuata), precum si de constituire a unui grup infractional organizat, fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals in declaratii, camata, trafic de influenta, cumparare de influenta, dare si de mita si santaj.

In urma... citeste mai departe despre "Perchezitii de amploare la medici si farmacisti care au decontat retete false - prejudiciu urias" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dosar evaziune medicamente, #perchezitii medicamente retete false , #Stiri Administratie