Perchezitii DNA in Iasi si Suceava: Sunt vizati un judecator, un procuror si un avocat

Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 12:20
1137 citiri
Perchezitii DNA in Iasi si Suceava: Sunt vizati un judecator, un procuror si un avocat
Foto: Ziare.com

Procurorii DNA fac perchezitii, miercuri, in judetele Iasi si Suceava, intr-un dosar privind fapte de coruptie si infractiuni contra libertatii persoanei, printre cei vizati fiind judecatorul Dan Anton de la Curtea de Apel Iasi, un procuror, un avocat si oameni de afaceri, spun surse judiciare.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Directia Nationala Anticoruptie, procurorii DNA fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie si a unor infractiuni contra libertatii persoanei, comise in perioada 2014-2015.

Astfel, miercuri se fac perchezitii domiciliare in 10 locuri din judetele Iasi si Suceava, reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale.

Perchezitii la un judecator: Ar fi luat spaga un curcan si litri de vin (Video)

Surse judiciare au declarat ca perchezitii ale DNA ar avea loc la locuinta judecatorului Dan Anton, de la Curtea de Apel Iasi, ...citeste mai departe despre "Perchezitii DNA in Iasi si Suceava: Sunt vizati un judecator, un procuror si un avocat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#perchezitii DNA judecator, #perchezitii DNA procuror , #Stiri Administratie