Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Suceava: Nume importante in dosar

Joi, 07 Mai 2015, ora 08:50
1234 citiri
Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Suceava: Nume importante in dosar
Foto: centrulculturalbucovina.ro

Procurorii DNA au descins joi dimineata la Consiliul Judetean Suceava, intr-o ancheta ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie comise in perioada 2003-2015.

"In cursul zilei de 07 mai 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 12 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetele Suceava, Botosani si Iasi, din care patru sunt sediile unor institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale", se arata intr-un comunicat DNA remis Ziare.com.

Televiziunile de stiri relateaza ca una dintre institutiile publice vizate este Consiliul Judetean Suceava, fiind direct implicati in dosar angajati ai CJ, printre care si presedintele consiliului, Catalin-Ioan Nechifor (PSD).

De asemenea, se mai fac perchezitii la Directia Drumuri si Poduri Suceava, Primaria Falticeni si SC Drumuri si Poduri Suceava. Surse judiciare citate de Mediafax ...citeste mai departe despre "Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Suceava: Nume importante in dosar" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#perchezitii DNA Consiliul Judetean Suceava , #Stiri Administratie