Perchezitii DNA la Primaria Ploiesti - sponsorizari ilegale pentru echipa Petrolul (Video)

Marti, 03 Martie 2015, ora 09:08
806 citiri
Perchezitii DNA la Primaria Ploiesti - sponsorizari ilegale pentru echipa Petrolul (Video)

Procurorii DNA fac, marti dimineata, perchezitii la Primaria Ploiesti. Verificarile anchetatorilor il vizeaza pe edilul orasului Iulian Badescu (PSD), suspectat ca ar fi sponsorizat ilegal echipa de fotbal Petrolul Ploiesti, din fondurile municipalitatii.

Descinderile au loc atat la biroul lui Badescu de la primarie, cat si in locuinta acestuia din cartierul exclusivist Albert, arata Mediafax, adaugand ca dosarul vizeaza modul in care echipa Petrolul Ploiesti ar fi fost finantata de catre Consiliul Local.

"Procurorii (...) efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie comise in perioada 2013-2014.

In cursul zilei de 03 martie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 2 locatii, situate in municipiul Ploiesti, dintre care una este sediul unei institutii publice", a anuntat DNA intr-un comunicat de ...citeste mai departe despre "Perchezitii DNA la Primaria Ploiesti - sponsorizari ilegale pentru echipa Petrolul (Video)" pe Ziare.com

#perchezitii Primarie Ploiesti, #Primarie Ploiesti DNA , #Stiri Administratie